..
Din mest flexibla Fjäderbutik på nätet. Meconet har över 100 års erfarenhet med att tillverka fjädrar. Vi levererar standardfjädrar från vårt eget lager med kort leveranstid. 

Vi har cirka 8 600 artiklar, varav hälften är lagerartiklar. Vid beställning av icke lagerförd fjäder ges leveranstid vid beställning.

Valet av fjädrar är enklare än någonsin

Vi har gjort det enkelt att hitta rätt fjäder. Välj först typ av fjäder och därefter kan du söka bland våra standardfjädrar med olika kriterier.
Vi har rätt fjädrar för dina behov. Du kan också använda sökfunktionen för att hitta rätt fjäder för dina behov. Kontakta oss om fjädern du letar efter inte stämmer överens med våra standardfjädrar så kan vi bistå med konstruktionshjälp.

Vi har gjort beställning och design enkel

Det förnyade användargränssnittet är tydligare och enklare att använda. I Fjäderbutiken hittar du Meconets alla standardfjädrar och lagerprodukter.

Där hittar du även CAD-underlag som du kan använda direkt i dina ritningar. PDF-filerna i sin tur innehåller den viktigaste produktinformationen, såsom mekaniska dimensioner, krafter, minsta tillåten inspänd längd och produktkoder.

Inloggning ger dig tillgång till alla funktioner

Våra inloggade kunder kan beställa produkter direkt via Fjäderbutiken, se sin egen beställningshistorik, dra nytta av tidigare beställningar och spara kundvagnar. Välkommen på inköp i den mest flexibla Fjäderbutiken på nätet!

Passion för fjädrar

Behöver du hjälp att välja fjädrar? Eller vill du konstruera en unik fjäder? Fjädrar är vår passion och vi vill hitta den rätta lösningen för dig. Våra konstruktionstjänster finns alltid till hands och vi kan tillverka exakt de fjädrar du behöver. Tveka inte att kontakta oss!

Vi är din mest flexibla Fjäderbutik på nätet.